Välkommen på valpkurs Hösten 2018

Nu är det dags för en valpkurs hos oss på Ragunda Brukshundsklubb. Ta chansen att träna och ha roligt tillsammans med din valp!


Kursstart: September 2018
Vi håller till i Ragunda Brukshundsklubbs klubbstuga i Halån. Vägbeskrivning finns här på hemsidan.

Antal kurstillfällen: 8 kurstillfällen fördelat på cirka 20 studietimmar.

Instruktör: Nina Andersson

Antal kursplatser: Max 10 kursdeltagare.

Kostnad: 750:- (+medlemskap i Ragunda Brukshundsklubb, 500kr/år)

Betalning: Betalningen sker till klubbens bankgiro (5657-0633) och ska vara oss tillhanda innan kursens start. Märk insättningen med ditt namn och kursens namn, exempel ”Förnamn Efternamn Valpkurs”. Är du inte redan medlem i klubben måste du även bli det, mer info om det hittar du här.

Målgrupp: Kursen passar dej som har en valp mellan 3-12 månader. Inga förkunskaper krävs, det enda kravet är att din hund är chipmärkt och vaccinerad. Det kommer att kontrolleras vid första tillfället med hund.

Kursinnehåll: Valpkursen är tänkt att ge dej och din valp en grund att bygga vidare på. Under kursens gång blandar vi teori och praktik om bland annat sitt/ligg, hundmöten, kontakt och olika belönings och inlärningsmetoder.

Innan kursens start kommer alla som anmält sej att få mer detaljerad information om vad dom olika kurstillfällena kommer att innehålla.


För mer info: NIna Andersson 070-5904214


Anmälan görs via formuläret nedan, efter vi mottagit din anmälan kommer vi skicka ut bekräftelse via mejl på att du har en plats på kursen.

Välkommen med din anmälan önskar vi på Ragunda Brukshundsklubb!