SBK Löparskola – online träningsgrupp

SBK:s Löparskola?

Start: 16 april

Pris: Löpargruppen är gratis, Men vill du diplomera dig i någon nivå betalar du 150 kr

Förkunskap: Inga

Anmälan: Sök in till gruppen ”Sund med hund – Ragunda bhk” på Facebookhttps://www.facebook.com/groups/841873072946218/

Övriga krav:
Med anledning av Covid-19 kommer gruppen hållas helt online via Facebook. Du som deltar kommer därför behöva Facebookinlogg och en smartphone. Inför start rekommenderas att du laddar hem gratisapparna Runkeeper och Interval Timer eller motsvarande för att på ett enkelt sätt kunna mäta dina motionsrundor samt dela med dig av dina resultat.

Om kursen:
SBK:s friskvårdsprojekt ”Upp och hoppa- Sund med hund” erbjuder olika träningsupplägg under 8 veckor med målsättning att deltagaren kan jogga tillsammans med sin hund. De olika målsättningarna/distanserna är grön (2 km), blå (5 km), röd (7,5 km) och svart (10 km). Du hoppar på den nivå som du tycker passar dig. Syftet med löparskolan är att få fler hundägare att röra på sig tillsammans med sin hund- i egen takt och med egna målsättningar.

Kursens upplägg: Efter anmälningstidens slut starts en sluten Facebookgrupp med kursdeltagarna. När ni blir inbjuden till gruppen kommer ni få svara på några frågor så som vilken nivå är du på idag, hur långt är målet att du ska kunna springa om 8 veckor. Vill du att din hund springer bredvid dig eller drar framför dig (cane cross).
Tisdag 14 april kl 19.00 kommer sedan instruktören Sara att koppla upp sig Live i gruppen. Du som deltagare kan välja att se sändningen live eller som en film när helst du önskar. Fördelen med att vara online samtidigt är att ni kan skriva frågor och kommentarer som Sara kan svara på direkt.
Sara kommer sedan löpande att svara på frågor i gruppen. Varje tisdag läggs veckans träningspass ut. Dessa pass är utifrån vilket löparmål du valt men kommer också kunna variera utifrån vilken nivå du är på i början av kursen.
Varannan tisdag kommer Sara själv hålla i en föreläsning eller dela en föreläsning/film från en annan instruktör.
Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville-2-Child by Jessica Lindstrm.

Up ↑