På brukshundsklubben är alla välkomna oavsett hund och träningsgrad. Vi finns här för alla hundägare och hjälper varandra. Var inte rädd för att fråga eller be om hjälp.
Anläggningen är tillgänglig alla dagar men vi brukar prova arrangera träningsdagar då vi är flera som tränar tillsammans.

Anläggningen:
Klubben består av två gräsplaner varav den ena har belysning samt att den plogas vintertid. En grusplan och en liten inomhushall(vintertid) Som medlem i klubben har du tillgång till hela anläggningen året om.
Huvudplanen: Underlaget består av gräs. Här finns stege och hinder för bruks och lydnad. Planen har full belysning och plogas vintertid vilket gör att planen är tillgänlig året om.
Andraplanen: Underlaget består av gräs. Ligger i anslutning till huvudplanen och har skogen tätt inpå. Planen lämpar sig till träning som kräver öppna ytor utan hinder. Planen plogas inte och är inte tillgänglig vintertid.
Agilityplanen: Underlaget består av grus. Belysning saknas i dagsläget och plogas därför inte heller vintertid. På planen finns enklare agilityhinder. Kommer hägnas in under 2019.
Inomhushall: Underlaget består av konstgräs.